Vi henviser til tilbud med særlig viden om vold
I Center for Magtanalyses støttetilbud “Tal om Vold” fortæller mange, at en særlig udfordring ved at søge støtte efter eller når man er i en voldelig relation, er at finde de rette tilbud, der kan hjælpe en. Vi møder også personer som har haft skuffende oplevelser med tilbud fordi de manglede den rette viden om vold og traumeforståelser. Derfor har vi samlet en række af tilbud, som vi kan anbefale. Tilbudene er fortrolige og anonyme. Vi har samlet en liste med alle landet tilbud til voldsudsatte, skriv til os på kontakt@talomvold.dk og få listen tilsendt.
Vi anbefaler – Samtalegrupper
Vi anbefaler ExitCirklen og Projekt Q-Værk fordi de har certificeret viden om vold. Begge tilbyder samtalegrupper med fokus på at genopbygge mennesker, efter vold.

Exitcirklen tilbyder samtalegrupper med et særligt fokus på psykisk vold. Exitcirklen tilbyder ugentlige samtalegrupper i København, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Køge og Bornholm. Formålet er at dele livshistorier, erfaringer og håb for derigennem at genfinde styrken og modet til at bryde med den psykiske vold. Samt at tilegne kognitive metoder til at tackle og bearbejde de ar, den psykiske vold efterlader samt metoder til at bryde med negative vedligeholdende voldsmønstre.
Tlf.: 31 31 15 93 (for tilmelding)

Q-Værk tilbyder samtalegrupper til kvinder, der er eller har været udsat for psykisk eller fysisk vold i en nær relation. Samtalegruppen er et terapeutisk gruppeforløb for kvinder, der har været udsat for partnervold.
Samtalegrupperne faciliteres af vores psykoterapeuter, som har ensolid erfaring med gruppeterapi for voldsudsatte kvinder. Samtalegrupper består af max. 8 kvinder, som mødes hver uge enten formiddag eller eftermiddag/aften i 8 uger.
I samtalegruppen deler kvinderne oplevelser og erfaringer,
samt de glæder og udfordringer der kan være forbundet med
bruddet med en voldelig partner.
Tilmelding til samtalegruppe kontakt@qvaerk.dk eller kontakt på +45 9392 9003
Tilbyder også individuelt rådgivningsforløb består af 5 rådgivningssamtaler med socialrådgiver.
Det kan være fysiske møder eller online. I forløbene bliver kvinden bl.a. klædt på med viden om vold, får øget forståelsen af egne reaktioner og støtte til at handle herpå. Temaet for rådgivningen afgøres i en afklarende dialog med kvinden. Kontakt 93929003 tirsdage kl.12-15 og torsdag kl.10-13
Vi anbefaler – telefoniske rådgivninger
Disse tilbud har vi afholdt kurser for, eller ved vi har en særlig viden om feministiske metoder og kan derfor anbefale at de har certificeret viden om vold og støtte efter vold.

Offerrådgivningen yder rådgivning og støtte til ofre, vidner og pårørende til ofre for vold, kriminalitet og ulykke.
Offerrådgivningen hjælper i forbindelse med voldsomme og traumatiske hændelser. De kan kontaktes døgnet rundt.
Ud fra det du fortæller, vil rådgiveren forsøge at vejlede, rådgive og vigtigst af alt: lytte og give sig tid til en samtale.
Alle deres rådgivere er uddannede og har erfaring med at rådgive mennesker i krise.
Ring på 116 006.

Lev Uden Vold kan kontaktes på 1888 døgnet rundt. De tilbyder både rådgivning, støtte til voldsudsatte og udøvere.
Det kan være svært at række ud efter hjælp hvis man er i et forhold, hvor man er i tvivl, om man er blevet udsat for for eksempel psykisk vold eller voldtægt. Eller måske man er i tvivl om man selv anvender vold.

‘Sig det til nogen’ er et gratis rådgivningsforløb for kvinder og pårørende til kvinder, der lever med psykisk vold, fysisk vold eller andre former for vold i nære relationer. Rådgiverne har en socialfaglig, psykologfaglig eller juridisk uddannelse.