Gruppeforløb eller samarbejde
Kontakt os på centerformagtanalyse@gmail.com hvis du har forespørgsler om vores gratis gruppeforløb eller fremtidige har lyst til at tale om samarbejde.

Rådgivning:  Vi laver ligestillingsanalyser til virksomheder.
Vores ligestillingskonsulenter tilbyder rådgivning til virksomheder der ønsker at skabe en arbejdsplads med plads til alle. 
En ligestillingsanalyse kan bestå af forskellige dele, f.eks oplæg og sparring med ledelsen og ansatte for at skabe et inkluderende miljø.
Skriv til  centerformagtanalyse@gmail.com

Workshops og oplæg:
Vi kan bookes til at holde oplæg, workshops o.lign på arbejdspladser. Kontakt os for at få flere detaljer. Vi skræddersyer workshops og oplæg efter hver enkelt virksomheds ønsker og behov via centerformagtanalyse@gmail.com

Individuelle samtaler
Vi tilbyder 1:1 samtaler til dig, der ønsker at identificere problemstillinger der er forbundet med vold. Vi tilbyder forskellige former for samtaler. Heraf elektroniske, telefoniske og fysiske møder i vores lokaler på Nørrebro, København. Vi skræddersyer et forløb efter dine behov. Vores 1:1 rådgivning til individer er i øjeblikket donationsbaseret. Find mere information under fanen ‘Hvem er vi?’
Kontakt os på talomvold@gmail.comKontakt os på talomvold@gmail.com for 1:1 sparring eller anden rådgivning eller brug kontaktformularen nederst.